Om os

Hvem er vi?

Holstebro IMU er et kristent fællesskab af unge mennesker i alderen 16-22 år, der er interesserede i, at lære Jesus at kende, og i at blive inspireret til at leve sammen med ham.

Det tror vi på

Vi tror på Jesus Kristus, som er Guds søn. Gud sendte ham her til jorden, fordi vi hverken kan klare livet, døden eller det, der kommer efter døden, uden hjælp. Jesus kom for at hjælpe os.

Gud har skabt alt

Vi tror, at Gud har skabt hele verden og at vi mennesker er kronen på værket. Men de første mennesker vendte Gud ryggen og gik deres egne veje. Dermed kom døden og ondskaben ind i verden som en trussel mod livet og alt det gode.

Gud blev menneske

Ifølge Bibelen skal Gud en dag holde retfærdig dom over alt og alle. Vi har alle ondskaben i os, og har fortjent at blive dømt til en evighed uden for Guds kærlighed. Det vil Jesus redde os fra.

Gud ønsker ikke, at nogen skal gå fortabt. Derfor sendte han Jesus, til jorden.

Jesus viste gennem sit liv og sine ord, hvem Gud er. Han opsøgte mennesker i nød og tog imod alle, som kom til ham. Og han gav mennesker mod til at tro på ham og bede ham om hjælp

Som det eneste menneske nogensinde gjorde Jesus intet forkert. Alligevel blev han henrettet på et kors. Gud kunne have forhindret det, men gjorde det ikke. I stedet lagde han alle vores fejl over på Jesus, som betalte for dem med sin død.

På den måde tog Jesus vores dom og tre dage efter stod han lyslevende op af graven. Døden var besejret. 

Jesus lever

Derfor tror vi på Jesus Kristus! Han har vundet over det onde, og han ønsker, at alle skal tro på ham. Kun hvis vi tror på ham, kan han blive vores redningsmand. Derfor skal flere lære ham at kende.

Helligånden hjælper os

Efter opstandelsen tog Jesus hjem til Himlen. I stedet sendte han Helligånden til os. Helligånden bor i enhver, som tror på Jesus. Det er Helligånden, som overbeviser os om at alt dette er sandt. Han kommer til os Gennem Bibelen, dåben, nadveren og bønnen.

Det er også Helligånden, der samler kristne ud over jorden og til alle tider, og han udfordrer os til at blive en del af det kristne fællesskab.

Helligånden sender os

Ligesom Jesus og Helligånden er sendt fra Gud, sender Gud os. Vi skal dele Guds kærlighed og redningsplan med andre mennesker. Vi skal fortælle budskabet om Jesus videre til alle. For ingen som vil frelses fra den evige dom kan undvære Jesus og Guds kærlighed. Derfor vil vi arbejde for, at flere får hjælp til at tro på Jesus og leve sammen med ham.

Derfor

Vi samles hver onsdag aften kl. 19.30 til ca. 21.30 i IM’s missionshus i Holstebro (Elim), på adressen Danmarksgade 16. Her deler vi Guds ord, erfaringer og meninger med hinanden og styrker derved hinanden i det kristne fællesskab. Aftenerne varierer fra gang til gang. Vi har talere der kommer udefra, bibelgruppeaftener og møder med samfundet (IM-afdelingen i Holstebro).

Alle unge er hjertelig velkommen i Holstebro IMU, så hvis du skulle have lyst til at høre mere om os, er du meget velkommen til at kontakte os.
Du er også meget velkommen til bare at dukke op på vores adresse Danmarksgade 16 i Holstebro en af vores onsdage kl. 19:30.